کانکس آزمایشگاهی
در این مقاله به بررسی کانکس آزمایشگاهی خواهیم پرداخت در ادامه با ما باشید. همچنین جهت خرید کانکس از وب سایت کانکس سامان, کلیک کنید.
کانکس ها سازه های موقتی می باشندکه برای اسکان موقت برای کاربرد های بسیاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.
یکی از کاربرد های بیشتر این سازه های موقت استفاده از کانکس برای بیمارستان ها و مطب ها و همچنین آزمایشگاه ها می باشد که یکی از مهم ترین و پرکاربردترین کانکس های تولیدی توسط تیم ما معمولاً کانکس های آزمایشگاهی می باشد که در ادامه این مطلب مورد بررسی قرار می دهیم اگر شما قصد دارید از کانکس ها جهت آزمایشگاه و .. استفاده کنید حتما این مطلب را با دقت مطالعه کنید تا بتوانید نوع کانکس مناسبی را با توجه به کاربرد مورد نظر خود را تهیه و استفاده کنید.

کانکس آزمایشگاهی چیست؟

همان طور که می دانید کانکس های مورد استفاده در آزمایشگاه ها باید دارای تجهیزات تخصصی باشند چرا که در آزمایشگاه ها جهت بررسی آزمایش ها و پروژه های علمی و پزشکی و … استفاده می‌کنند. همچنین در برخی مواقع در کانکس آزمایشگاهی برای نگهداری مواد حساس مثل مواد قلیایی ها و اسیدی و ..  برای داروسازی اقدام می‌کند که باید این کانکس ها دارای شرایط نگهداری این مواد باشند.
در نظر داشته باشید که این مدل ها معمولاً انواع مختلفی دارند از جمله کانکس های آزمایشگاهی چرخ دار یا ثابت و دوقلو و لابراتوری و … می باشد.
کانکس ها برای اینکه بر روی زمین ثابت شوند نیاز به پایه بتنی و زیرسازی دارند اما کانکس آزمایشگاهی نیاز به زیر شاسی در مقیاس طبیعی دارند و از پایه بتنی و … استفاده نمی کنند.

ویژگی های کانکس آزمایشگاهی

یکی از ویژگی های مهم این مدل ها این است که در ساخت آن از اسکلت آهنی ضد زنگ استفاده می‌کنند و همچنین دیواره های این کانکس ها از جنس ساندویچ پانل می باشد که شما می توانید جهت شستشو و ضدعفونی کردن آنها اقدام کنید بدون اینکه این کانکس ها آسیب ببینند و یا خراب شود.
همچنین می توان به مقاومت بالا در برابر آتش و حریق اشاره کرد.
یکی دیگر از ویژگی‌های مهم و برتر کانکس های آزمایشگاهی برخورداری از تهویه هوا و سیستم های گرمایشی و سرمایشی مناسب می باشد.
کانکس های آزمایشگاهی باید در برابر رطوبت مقاوم باشند و همچنین در برابر صدا و حرارت نیز به صورت عایق عمل کند.
توجه داشته باشید که معمولا از کابینت و سینک و همچنین مخزن آب برخوردار هستند که شما می توانید در صورت نیاز سفارش دهید.
همچنین مدل هایی دارای قفسه بندی می باشند معمولاً این قفسه های کانکس ها از جنس استیل و یا آلومینیوم تولید می شوند که دارای قابلیت ضد زنگ هستند.
کف کانکس ازمایشگاهی را از جنس مقاوم و غیر قابل نفوذ و همچنین یکپارچه با دیوار تولید می کنند .
از دیگر ویژگی ها می توان به راه پله های متحرک و همچنین سیستم لوله کشی مناسب و انعطاف پذیری بالای کانکس ها و همچنین حمل و نقل سریع و آسان آن اشاره کرد.

مشخصات فنی

همان طور که ذکر شد این کانکس در ابعاد و طرح‌های مختلف طراحی و روانه بازار می‌شوند که اسکلت و شاسی کانکس های آزمایشگاهی معمولاً از جنس تیر آهن و پروفیل های سنگین با کیفیت بالا می باشند که دارای پوشش کاملا ضد زنگ یا اپوکسی هستند و همچنین از مواد یو پی وی سی و یا کامپوزیت برای پوشش بدنه و نمای بیرونی استفاده می کند و برای پوشش داخلی نیز از ورق‌های یوپی وی سی بهره‌مند شوند.
برای عایق کردن معمولاً از پلی اورتان با ورق گالوانیزه استفاده می‌کنند که شما می توانید آن ها را در رنگ های مخصوصی نیز سفارش دهید.

قیمت کانکس آزمایشگاهی

این مدل ها همان طور که ذکر شد انواع مختلفی دارند که قیمت این مدل ها با توجه به نوع  و همچنین ابعاد آن و جنس مواد بکار رفته در ساخت متغیر می‌باشد و با توجه به نوسانات ارز نمی‌توان قیمت ثابتی را برای کانکس آزمایشگاهی ذکر کرد شما می توانید جهت اطلاع از قیمت کانکس های آزمایشگاهی با مشاوران تیم کانکس سامان تماس گرفته و از قیمت انواع کانکس ها اطلاع پیدا کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − هشت =